Πάνος Σουρούνης

Radio Producer

Τον λένε Πάνο και Σουρούνη μαζί. «Βασικά κάνω ραδιόφωνο από τότε που με γνώρισα. Στο ραδιόφωνο με γνώρισα μαζί με κάτι χιλιάδες τραγούδια.Γράφω κείμενα και στίχους γιατί κάποιοι ειναι τρελοί και μου το ζητάνε. Όταν βρω μια πλούσια νύφη θα την βάλω να μου αγοράσει μια βάρκα και μια ταβέρνα. Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω ψαράς».

Διανύει την 17η χρόνια της ραδιοφωνικής του βόλτας. Έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία του ραδιοφωνικού δίπορτου. Τον συναντήσαμε και τον μάθαμε για μια δεκαετία στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και παράλληλα στο Kosmos 93,6. Ενώ τα τελευταία 7 χρόνια τον συναντάμε στον Μέντα 88 και στον Pepper 96,6.

Κατά τα αλλά έχει κάνει την μουσική επιμέλεια σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις (Ήρωες, Η Φουρκέτα, Η Γωγώ, Η φτωχούλα του θεού, Βούβα, Ένας αληθινός Καουμπόη). Βασικό μέλος και συντάκτης της παρέας του Jumping Fish. Μέλος της οργανωτικής ομάδας του Ark Festival. Ενώ τα τελευταία χρόνια μας επισκέπτεται και από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Αρχικά μέσω του Rise Tv με τις εκπομπές «Το ανφάν γκατέ του Πάνου Σουρούνη» και της «Πόλης Πάνου». Aπό το 2021 συμμετέχει στην εκπομπή του Νίκου Πορτοκάλογλου με τίτλο «Μουσικό Κουτί» παρέα με την Ρένα Μόρφη στην ΕΡΤ1.

Χώρα: Ελλάδα