Πέτρος Γιαννακάρης

Head of Social - Globe One Digital

Ο Πέτρος είναι ένας φιλόδοξος και διακεκριμένος επαγγελματίας, αφοσιωμένος στα Social Media. Ως Επικεφαλής του τμήματος των Κοινωνικών Μέσων, επικεντρώνεται στην παρακολούθηση της απόδοσης των καμπανιών και της ανάλυσης δεδομένων, σε όλα τα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα Social Media. Αναζητά πάντα την επόμενη τάση στο περιβάλλον των Κοινωνικών Μέσων για όλους τους πελάτες.

Ο Πέτρος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στο «Marketing Communication & Teamworking» και διαθέτει πολυάριθμες πιστοποιήσεις στον τομέα του Social Media Marketing, τη Στρατηγική Κοινωνικών Μέσων, το Social Media Advertising και το AdRoll. Έχει υλοποιήσει ψηφιακές στρατηγικές και διαφημιστικές ενέργειες για πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λ.χ. Vivacom BG, Coca-Cola HBC, Suzuki, Generali, Heineken, LG, Anytime Online, Amstel, BMW, Alfa Romeo και Eurobank.

Το πάθος του για το Περιεχόμενο, τη Διαχείριση, τη Διαφήμιση και τις επιδόσεις με μετρήσιμα αποτέλεσμα στα Social Media, τον έχουν καθιερώσει ως κορυφαίο επαγγελματία στο χώρο του Digital Marketing & Social Media, με πλήθος διαπιστεύσεων και βραβείων, όπως τα Social Media Awards, E-volution Awards, IAB Awards, Tourism Awards.

Το σύνθημά του είναι: “Everything is Social”.

https://www.globeonedigital.com/

https://www.linkedin.com/company/globe-one-digital

Χώρα: Ελλάδα