Χαρά Ζούμα

Owner & General Manager - Zuma Communications

Αγαπώ τη μουσική, τον κινηματογράφο, τα βιβλία και τα ταξίδια. Μου αρέσει να επικοινωνώ και να συναναστρέφομαι με ενδιαφέροντες & ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, με χιούμορ και διάθεση να μοιράζονται. Πιστεύω και υποστηρίζω την ομαδική δουλειά και απολαμβάνω τη συνεργασία με νέους ανθρώπους.

Σπούδασα Ιστορία Τέχνης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο & βρίσκομαι στον χώρο της επικοινωνίας & των δημοσίων σχέσεων από το 1995. Εργάστηκα 9 χρόνια στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, τη Sony Music, την οποία θεωρώ το δεύτερο μεγάλο «σχολείο» μου. Για 8 χρόνια εργαζόμουν σε δύο διαφορετικά PR agencies με πελάτες από τον χώρο της βιομηχανίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της μόδας και του αθλητισμού. Το 2009 ίδρυσα μαζί με μία ακόμα συνέταιρο την δική μου εταιρεία επικοινωνίας με αντικείμενο τις δημόσιες σχέσεις και το curating πολιτιστικών εκδηλώσεων. Δύο χρόνια μετά προχώρησα στην ίδρυση του agency ZUMA Communications το οποίο διατηρώ και ως σήμερα. Η ομάδα μου αποτελείται από τρία άτομα. Η εξειδίκευσή μας είναι η προώθηση των καλλιτεχνών, του έργου τους και του πολιτισμού ευρύτερα, στα media και στην κοινή γνώμη.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων που περιλαμβάνουν στρατηγική επικοινωνίας, χτίσιμο & διαχείριση σχέσεων με τα media, διαχείριση φήμης, δημιουργία concepts για επιτυχημένα media events, διαχείριση social media & εκπόνηση digital διαφημιστικών πλάνων.

Εκπροσωπούμε μια ευρεία γκάμα γνωστών και καταξιωμένων πελατών, όπως πολιτιστικά ιδρύματα, εταιρείες παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστικούς χώρους, μουσικά & πολυσυλλεκτικά φεστιβάλ, ξεχωριστούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των τεχνών (μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, εικαστικά).

Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και εργαζόμαστε με πάθος. Μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης, αναζητούμε και παρουσιάζουμε πρωτότυπες ιδέες, φροντίζουμε και δυναμώνουμε την καλή φήμη των πελατών μας, αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε τις σχέσεις τους μέσα στο δίκτυο των mediaκαι των συναφών φορέων και στοχεύουμε στο να φέρνουμε αποτελέσματα.

http://zumacom.gr/

Χώρα: Ελλάδα

Events

Ημέρα - 26 Ιουνίου 2021
19:00 - 20:30
Στρατηγική επικοινωνίας και Δημόσιες σχέσεις