Κατερίνα Σταματάκη

Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Διοργανωτων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, ιδιοκτήτρια της PROSPERO

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης στη Νομική Σχολή  με ιδιαίτερη έμφαση σπουδών στο ποινικό και στο διεθνές δίκαιο. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι και ακορντεόν και έχει κάνει ορθοφωνία.

Εργάστηκε ως δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο της Πολυξένης Μπαλτά και συνεργάστηκε με την δισκογραφική εταιρεία PROTASIS. Το 2000 ίδρυσε την εταιρεία PROSPERO η οποία δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα  στο χώρο της παραγωγής και της διοργάνωσης συναυλιών. Η  ονομασία της προέρχεται από το λατινικό ρήμα  PROSPERO που μεταφράζεται  «ευτυχές ποιώ τι». Σκοπός της  PROSPERO είναι η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στον τομέα της διοργάνωσης μουσικών παραστάσεων και της προώθησης και προβολής στα ΜΜΕ των εμφανίσεων των καλλιτεχνών που διαχειρίζεται.

H Prospero εκπροσωπεί κατ’ αποκλειστικότητα τους καλλιτέχνες: Θανάση Αλευρά, Γιώργο Ανδρέου, Δήμητρα Γαλάνη, Σαβίνα Γιαννάτου, Φοίβο Δεληβοριά, Θέμη Καραμουρατίδη, Μonika, Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη (Τσολιά), Νατάσσα Μποφίλιου, Κατερίνα Πολέμη, Mαρίνα Σάττι,  Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαριέττα Φαφούτη .

Mαζί με άλλους συναδέλφους της ίδρυσαν το 2011 τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων  στον οποίο είναι πρόεδρος  από τον Ιανουάριο του 2019. Ο ΠΣΔΠΕ εκπροσωπεί τους επαγγελματίες στην παραγωγή και διοργάνωση Δημοσίων Θεαμάτων σε όλη την Ελλάδα και δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη του επαγγέλματος και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου σε θεσμικό επίπεδο.

Χώρα: Ελλάδα

Events

Ημέρα - 22 Ιουνίου 2021
16:52 - 17:25
Covid-19, συναυλίες και μουσικά φεστιβάλ