Πάνος Μουζουράκης

Tραγουδοποιός, Eρμηνευτής

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι επαγγελματίας Ηθοποιός και Τραγουδιστής. Γεννήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας από γονείς ελληνικής καταγωγής. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην Ελλάδα, σε ηλικία 17 ετών, αλλά η καριέρα του απογειώθηκε χάρη στους ρόλους που υποδύθηκε στην τηλεόραση και στο θέατρο μέσω των οποίων έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Το 2018 εξασφάλισε μια σημαντική συμμετοχή στο “Mamma Mia, Here We Go Again” της Universal, ενώ το τραγούδι που ερμηνεύει ο χαρακτήρας του συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας. Το 2021, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στη δεύτερη σεζόν μιας ισπανικής τηλεοπτικής σειράς που σημειώνει μεγάλη επιτυχία (γυρίζεται αυτή τη στιγμή), όπου για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε να μάθει ρώσικα και ισπανικά.

Δραστηριοποιείται εκτενώς στον χώρο της μεταγλώττισης και έχει δανείσει τη φωνή του σε πολλές δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων, από τα “Frozen” και “Boss Baby” της Disney μέχρι το “Trolls World Tour” της Dreamworks. Τα τελευταία 5 χρόνια, είναι σταθερό μέλος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού “The Voice“ όντας ένας από τους πλέον αγαπημένους κριτές του ελληνικού κοινού χάρη στο πνευματώδες χιούμορ του και τη χαρισματική προσωπικότητά του.

Έχει κυκλοφορήσει 5 προσωπικά άλμπουμ, μεγάλο αριθμό μουσικών βιντεοκλίπ, 2 EP και έχει συμμετάσχει σε 21 ακόμα άλμπουμ ως πρώτη φωνή. Μιλάει άψογα Αγγλικά και επίσης Γερμανικά.

Χώρα: Ελλάδα