Η Μεγάλη Ακρόαση – 2023

  • 31/05 16:30 - 17:30
  • Innovathens Groundfloor

Η Μεγάλη Ακρόαση – 2023

Μετά την περσινή πρεμιέρα και εμπειρία η Μεγάλη Ακρόαση επιστρέφει και φέτος στο Athens Music Week! Ο συντονιστής της συζήτησης επιλέγει 10 τραγούδια από την εγχώρια ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Οι επαγγελματίες των μουσικών ραδιοφώνων ακούνε για πρώτη φορά, ένα-ένα τα τραγούδια και μετά από την ακρόαση του καθενός τραγουδιού συζητούν αν τους κινητοποιεί και γιατί, αν εμπίπτει στο επαγγελματικό αισθητήριό τους, αν θα το επέλεγαν να το συμπεριλάβουν στις λίστες του ραδιοφώνου που εκπροσωπεί ο καθένας και αν θα μπορούσαν να προβλέψουν την εμπορική τύχη του.
Ταυτόχρονα το κοινό μαθαίνει από ενεργούς ραδιοφωνικούς επαγγελματίες μέσα από τη συζήτηση πώς αποφασίζουν ότι ένα τραγούδι μπορεί να γίνει επιτυχία ή όχι, πότε επενδύουν σε ένα τραγούδι και σε έναν καλλιτέχνη και ποια είναι τα κριτήρια ραδιοφωνικής μετάδοσης ενός τραγουδιού.
Είναι μία ευκαιρία για όλο το κοινό -το μαζικό ακροατήριο και τους επαγγελματίες της μουσικής στην Ελλάδα- να ανακαλύψουν πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις των ειδικών για τις επιλογές τραγουδιών στα ραδιόφωνα και πώς συμβάλλουν στη διαμόρφωση των αυριανών επιτυχιών της χώρας.
Λάβετε μέρος στη μεγάλη ακρόαση!

Moderator: Markos Fragos

M Fragkos (GR)
Head of Documentation Department - EDEM
Leonidas Antonopoulos (GR)
Journalist, Head of Kosmos Radio 93.6
Anna Anastasiou (GR)
Best Radio - Radio producer
Margarita Mytilineou (GR)
General Director - Athens 9,84
Katerina Kafentzi "Kafka" (GR)
Kafka Takes Notes / NOSTOS 100,6
Christos Papadas (GR)
SKAI Group - Business Development Advisor